Waarom Meubelvervoer?

Ga je verhuizen of heb je ergens een prachtig meubel op de kop getikt? Kies dan voor gespecialiseerd meubelvervoer. Zo weet je zeker dat je meubel onbeschadigd vervoerd wordt en op veilige en professionele wijze vervoerd wordt.

Meubelvervoer: ideaal als je gaat verhuizen

Bij het vervoeren van meubels denk je vaak aan een verhuizing. Je kunt prima bepaalde spullen zelf vervoeren, met de meubels waar je zo trots en zuinig op bent ligt dat anders. Je bent niet gewend om zelf te verhuizen en meubels te vervoeren. Dat begint al met het tillen van de meubels en het op de juiste wijze in een bus plaatsen. Vaak ontstaan dan al de eerste beschadigingen aan je meubels. Hoe anders is dat als je kiest voor specialisten. Die weten precies hoe ze om moeten gaan met meubels en vervoer. Als geen ander zijn zij in staat meubelvervoer op zich te nemen. Is ook veel beter voor je rug en je andere spieren.

Het is de investering meer dan waard

Zo weet je zeker dat de meubels onbeschadigd in je nieuwe woning aankomen. Bovendien zullen de specialisten de meubels ook weer op de juiste plaats in je nieuwe woning zetten. Alsof er niets gebeurd is. Meubelvervoer is de investering waard. En mocht er iets gebeuren met de meubels gedurende het vervoer, dan is de specialist in vervoer daarvoor verzekerd.

Reduceer de kans schade aan je pas gekochte meubels

Ook als je ergens meubels gekocht hebt, bijvoorbeeld via Marktplaats, en je moet de meubels halen, kies je bij voorkeur voor de specialist in meubelvervoer. In feite geldt hiervoor hetzelfde als wanneer je gaat verhuizen. Ook nu wil je dat de meubels onbeschadigd op de plek van bestemming geraken. Het zou immers zonde zijn om je pas gekochte meubels meteen te beschadigen. Die kans reduceer je door voor de specialist in meubelvervoer te kiezen.

Ook de meubelverkoper biedt soms passend vervoer aan

Heb je nieuwe meubels gekocht, dan kun je de specialist in meubelvervoer meteen naar het afhaaladres sturen. Je geeft ze dan dus het afhaaladres en het afleveradres, jouw adres dus. Soms biedt de meubelverkoper ook passend meubelvervoer aan. Ook dat is een prima optie als je de zekerheid wenst dat de meubels onbeschadigd op de plaats van bestemming raken.

Pas op voor het verkeerd tillen van de auto

Doe je een beroep op meubelvervoer via Meubeltrein.nl, dan ontlast je ook je eigen rug. Je bent niet de eerste die lang uit de roulatie is vanwege een verhuizing en specifiek het (verkeerd) tillen van meubels. Verkeerd tillen van zware meubels kan een veel te zware aanslag betekenen op je spieren, met alle gevolgen van dien. Beperk je zelf dus tot het verhuizen van de kleine spullen. Laat het zware werk gewoon aan de specialisten over. In bepaalde gevallen is het door het inhuren van de specialist niet eens meer nodig om kasten nog helemaal leeg te halen. Door met een speciale en sterke folie te werken, blijft alles gewoon op de plaats in de kast. Ook dat scheelt je weer het nodige werk.