Metrotegels voor in de keuken

Op zoek naar tegels voor in de keuken en wil je eens wat anders dan anders? Ga dan voor metrotegels! Deze tegels zijn razend populair en nog belangrijker: ze staan bij iedere keuken! Dit komt mede doordat de metrotegels in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Gebruik ze als achterwand voor het koken of als gewone wand. Alles is mogelijk met deze populaire tegels! Hieronder lees je alles over metrotegels voor in de keuken.

Wat zijn metrotegels precies?

Metrotegels zijn oorspronkelijk ontworpen voor in de Franse metrotunnels. Deze tegels glanzen enorm en de aflopende kanten zorgden voor weerspiegeling van licht in de donkere tunnels. Ideaal! Nadat ze volop werden gebruikt in de tunnels, werden ze even later ook ingezet in keukens van restaurants, bakkerijen en slagerijen. Vroeger werd deze tegel alleen in de kleur wit gebruikt, tegenwoordig zijn juist de kleurrijke metrotegels trendy.

Achterwand of normale wand met metrotegels?

Wanneer je op zoek bent voor tegels voor in de keuken dan is het slim om voor een tegel van hoge kwaliteit te gaan. Zeker wanneer je op zoek bent voor tegels voor de achterwand van het kookgedeelte! Voor deze plek heb je tegels nodig die je gemakkelijk kunt schoonmaken en die daarnaast ook niet veel onderhoud nodig hebben. Metrotegels zijn de tegels die je zoekt. Ze staan niet alleen mooi op de achterwand, daarnaast kun je ze ook plaatsen op de normale wand. Ze zijn mooi, trendy, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Kan het nog beter? Ja! Ze zijn ook nog eens te vinden in vele kleuren, zodat je ze precies op de stijl van je keuken kunt aanpassen.

Metrotegels in divers kleurenpalet

Natuurlijk kun je voor witte tegels gaan voor in de keuken, maar waarom ga je niet eens voor kleurrijk? Metrotegels zijn op dit moment hartstikke populair in kleuren en dankzij de populariteit is er dan ook een groot kleurenpalet aan kleuren verkrijgbaar. De volgende kleuren staan mooi in keukens:

Diepgroene metrotegels

Heb je een moderne keuken in een donkere kleur, zoals zwart? Ga dan voor diepgroene metrotegels. Deze kleur staat hartstikke mooi bij donkere kleuren en straalt direct luxe uit. Je kunt de metrotegels als achterwand gebruiken, maar ook voor op de rest of een deel van de muren. Net wat jij mooi vindt!

Roze metrotegels

Heb je een witte keuken met een houten aanrechtblad? Ga dan voor een roze achterwand. De combinatie van hout, wit en roze staat fantastisch! Het geeft je keuken niet alleen een zachte look, maar straalt ook direct vrolijkheid uit. Het kan niet anders dan dat je graag tijd wil spenderen in je nieuwe keuken met roze metrotegels!

Zonnig gele metrotegels

Bij een witte keuken staan gele metrotegels hartstikke mooi. Een achterwand in de kleur geel zorgt direct voor vrolijkheid in je keuken. En nog een pluspunt: op geel zie je vlekjes niet zo goed. Je kan dus met een gerust hart die ene lekkere curry koken. Bij gele metrotegels staan houten en gouden accessoires erg mooi. Denk hierbij aan accessoires als een houten snijplank, houten pollepels en een fruitmand in de kleur goud. Je zal zien dat dit een goede combinatie is! Ben je op zoek naar een website waar je eenvoudig online metrotegels kan bestellen. Ga dan naar Afium.nl