kozijnen

Maak kennis met de revolutionaire Decalu kozijnen

Is jouw huis toe aan nieuwe kozijnen? Dan weet je waarschijnlijk al als geen ander dat er tegenwoordig ontzettend veel verschillende kozijnen zijn. Zo heb je de keuze uit houten, kunststof, aluminium, staal en zelfs Decalu kozijnen. Het is volkomen te begrijpen als deze laatste soort je niets zegt aangezien deze revolutionaire kozijnen nog maar enkele jaren op de markt zijn. Maar wat zijn Decalu kozijnen nou precies? Lees snel verder en maak kennis met de nieuwste en revolutionaire kozijnen van Nederland! 

Wat zijn Decalu kozijnen?

Het zegt je waarschijnlijk niets, maar Decalu kozijnen zijn eigenlijk kunststof kozijnen die ontwikkeld zijn volgens de gepatenteerde technologie van Deceunick. Deze technologie staat bekend om zijn minimale Uw-waarde en houdt rekening met de isolatiewaarde van het glas en het kozijn. Hierbij worden de randverliezen van het raam en het kozijn meegenomen voor een correcte isolatiewaarde. Hoe lager deze waarde is, hoe beter je kozijn isoleert. Hierdoor staan de Decalu kozijnen er inmiddels om bekend dat ze een lage isolatiewaarde hebben en dus uitstekend isoleren.

De voordelen van Decalu kozijnen 

Daarnaast beschikken de revolutionaire Decalu kozijnen over voordelen die geen enkel ander kozijn heeft. Zo zijn deze kozijnen slanker dankzij een verborgen afwatering in het kaderprofiel. Dit zorgt ervoor dat de Decalu kozijnen in een oogopslag een echte uitblinker is. Bovendien zijn de kozijnen gemakkelijker te monteren dankzij de optimalisatie van de glaslatten. Hiermee is het voor de isolatiespecialisten mogelijk om in een handomdraai de nieuwe kozijnen in jouw huis te zetten. Als laatste voordeel kunnen we benoemen dat Decalu kozijnen eenvoudig te combineren zijn met zowel aluminium als kunststof kozijnen. Hoe dat zit? Daar vertellen we je in de volgende alinea meer over.

Combinatie van aluminium en kunststof kozijnen

Zoals hierboven al eerder benoemd is, zijn de Decalu kozijnen gemakkelijk te combineren met aluminium en kunststof kozijnen. Dit is ideaal als je al kunststof kozijnen in huis hebt, maar niet alles wilt laten vervangen. Door Decalu kozijnen te combineren bespaar je aanzienlijk op de uiteindelijke prijs van bijvoorbeeld houten kozijnen. Je hoeft immers niet alles te vervangen, waardoor de kosten lager uitvallen. Daarnaast is het mogelijk om zelfs twee materialen te combineren voor een bijzondere uitstraling. Het perfecte moment om eens iets anders te kiezen dan de buren. Wanneer laat jij Decalu kozijnen plaatsen?