kantoor

Zo geef je jouw kantoor een luxe uitstraling

Wanneer je een eigen kantoor in gaat richten, dan is het belangrijk dat jij je hier prettig voelt en dat alle puntjes op de i gezet zijn. Zo is er geen ruimte voor verbetering waar jij door afgeleid kan worden. Zorg daarom bijvoorbeeld gelijk voor de perfecte binnendeuren

Een fijn kantoor creëren

Of je dit kantoor thuis in gaat richten of in een ruimte in een bedrijfspand, het is een plek waar je best wel wat tijd in door zult gaan brengen. Het is daarom belangrijk dat het helemaal klopt en dat jij je daar prettig in voelt. Wanneer jij dol bent op een luxe uitstraling, dan kun je hier voor zorgen door voor de juiste elementen te zorgen en door niet te veel te besparen op het aanschaffen van de juiste meubels, muren en vloeren voor in het kantoor. Het begint tenslotte allemaal bij de basis van een ruimte. De bijzondere elementen zullen zorgen voor de luxe laag waar jij naar zoekt. 

Begin met binnendeuren als onderdeel van de basis

Geef de muren een kleur die bij jou past en die jou al aan een luxe sfeer doet denken. Kies voor een mooie hoogglans verf, zodat je al met een beetje glamour begint. Doe hetzelfde voor de vloer en kies niet voor een optie die jij niet in een luxe ruimte voor je zou zien. Vergeet daarnaast de deur niet mee te nemen. Wanneer jij overal aan gedacht hebt en de ruimte vrijwel perfect is, maar een standaard deur hebt, dan klopt er toch iets niet. Mooie hoge kamerduren kunnen de kers op de taart voor jouw kantoor zijn. Deze zijn perfect voor de luxe uitstraling omdat deze mooi glanzen en voor transparantie zorgen. 

Werken met een basis van zwarte aluminium deuren

In een luxe uitstraling is het belangrijk dat je niet teveel verschillende kleuren toepast. Wanneer je in de basis besloten hebt om voor zwarte aluminium deuren te kiezen en om bijvoorbeeld voor een witte muur te gaan, dan is de basis al zwart wit en dan kun je er het beste voor kiezen om dit door te trekken in de meubels. Zo past alles bij elkaar en in sommige gevallen is het ton-sur-ton. Kies daarnaast ook voor meubels die een bepaalde glans hebben, zoals het bureau of een eventuele kast met een mooi donker glas waarbij je niet alles zult kunnen zien staan. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte hebt om spullen op te bergen. 

De kleur in de accessoires verwerken

Wanneer je de basis meubels hebt, dan heb je een luxe basis, maar de accessoires maken het geheel af. Kies voor accessoires in bijvoorbeeld de kleur goud of durf voor mooie eyecatchers te gaan die het geheel afmaken.